Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

In Kessel-Lo zijn er bedrijven actief in de omgeving & omstreken.

Onderstaand een overzicht van alle bedrijven actief in Kessel-Lo. Iedere aannemer heeft een eigen profiel met bedrijfsinfomratie als adresgegevens, contactformulier en welke activiteiten ze uitvoeren.

Specialist in Kessel-Lo gezocht?

Op Vakmangids.com vind je altijd een geschikte expert voor jouw project. Bekijk hieronder de beste firma’s die werkzaam zijn in Kessel-Lo.

U kan hier een prijsofferte aanvragen door het contactformulier op deze site in te vullen. Wij sturen uw aanvraag door naar alle aannemers in Kessel-Lo. Er kunnen vervolgens tot 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend. U kunt tot wel 40% besparen door te vergelijken.

Start je offerteaanvraag om de beste vakman in Kessel-Lo te vinden.

Kessel-Lo

Overzicht van de beste bedrijven in Kessel-Lo en omgeving

Bouwbedrijf Kessel-Lo

Huis bouwen of verbouwen teKessel-Lo? Dan heeft u een bouwbedrijf of aannemer nodig. 

Een aannemer is een allesomvattende term voor voor iemand of een bedrijf dat actief is in de bouwsector. Het gaat om een vakman zoals een klusjesman, schilder, loodgieter, grondwerker, .. tot een aannemingsfirma gespecialiseerd in kleine en/of grote renovatiewerken.

Een bouwbedrijf, bouwonderneming of bouwfirma is een onderneming die een bouwactiviteit (verbouwing of nieuwbouw) realiseert & coördineert: ontwerp van de architect bouwtechnisch realiseren, alle werken op de werf uitvoeren of aannemers aansturen, opvolging van de werf, materialen, leveringen, ...

Het grote verschil tussen beide is dat bouwbedrijven bijvoorbeeld geen opdrachten voor grondwerken of vloerwerken zullen aanvaarden, tenzij het om totaalprojecten gaat voor nieuwbouw of renovatie zoals woningbouw, villabouw,  sleutel op de deur woningen, huizen verbouwen, casco woningen afwerken, aanbouw, grote renovatieprojecten (bv. garage ombouwen), ...

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

Voordeel bouwbedrijf

Het grote voordeel van werken met een bouwbedrijf is dat u slecht 1 aanspreekpunt heeft. Zij coördineren alle werkzaamheden en aannemers voor u. Dat bespaart u een hoop tijd en stress.

Vaak geeft een bouwfirma u een totale prijs voor uw bouwproject. Dat is erg handig omdat u dan op voorhand weet wat de finale kost zal zijn, dit in tegenstelling tot werken met allemaal verschillende aannemers. Het nadeel hiervan kan zijn dat u mogelijks iets meer zal betalen dan wanneer u werkt met verschillende aannemers, omdat de bouwfirma natuurlijk moet incalculeren dat alle kosten gedekt zullen zijn.

Bouwonderneming of aannemer uit regio Kessel-Lo vinden.

Het zoeken van de meest geschikte bouwonderneming in regio Kessel-Lo voor uw bouwproject kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een bouwonderneming kiezen. U wilt een goede bouwfirma vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook een bouwfirma waarmee u een klik heeft, mensen die u verstaat en meedenken met u.

Om de juiste bouwfirma te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bouwfirma's te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met bouwbedrijven uit uw regio Kessel-Lo!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 bouwfirma's uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke bouwfirma het beste bij u past.


FAQshoulhide

Wat kost bouwen of verbouwen?

We kunnen u hier uiteraard enkel richtprijzen meegeven. De totale kostprijs, is uiteraard afhankelijk van uw wensen en noden.

Ruw geschat is de richtprijs van een ‘gemiddelde nieuwbouwwoning’ 1.200 à 1.600 euro per vierkante meter. Dat kan meer of minder zijn naargelang uw specifieke situatie en afwerking (materialen, domotica, warmtepompen, zonnepanelen, ...) uiteraard. Zo heeft u toch al een beetje een idee in welke richting het uitgaat.

Huis verbouwen? De vuistregel zegt dat een renovatie van een huis gemiddeld tussen de 750 en 1.500 euro per vierkante meter kost. Dat is natuurlijk een groot verschil. En wederom hier wordt dat bepaald door de type afwerking (design keuken, volledig nieuwe badkamer of enkel badkamers meubels veranderen, domotica of standaard elektriciteitsinstallatie, ...)

Een aanbouw van +- 10 à 12/m2 kost circa tussen €15.000 en €25.000.

Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan bij bouwbedrijven via onze gratis offerteservice.

Kessel-Lo

Meer informatie

Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • Meer dan geplaatste opdrachten per jaar.

  • 40%

    Tot 40% besparen door te vergelijken.

100

1