fbpx

Badkamer renovatie De Panne

U bent hier: Vakmangids > Badkamerrenovatie > Badkamer renovatie De Panne

BADKAMER RENOVATIE De Panne: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

OFFERTE BADKAMERRENOVATIE

Offerteaanvraag badkamer renovatie:*

Meerdere selecties mogelijk.

Wilt u een 3D ontwerp voor uw badkamerrenovatie?*

Koopt u het materiaal zelf of voorziet de aannemer dit?*

Moeten er afbraakwerken gebeuren?*

Bouwjaar woning?*

Oppervlakte badkamer (ongeveer)?*

Locatie van de werf?*

Deadline?*

Beschrijf uw opdracht*

Probeer uw opdracht voor een badkamerrenovatie zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze aannemers voldoende informatie hebben om op te reageren.
Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Badkamer renovatie De Panne

Badkamerspecialist De Panne

Eindelijk die badkamer renovatie plannen? Is uw badkamer toe aan een nieuwe kleur, nieuwe tegels, meubelen of sanitair? Dan is een badkamerrenovatie de oplossing! Een heerlijke douche nemen of eens lekker lang in bad blijven zitten. Het zijn de beste momenten van de dag. Laat dit moment van rust niet vergallen door een kapotte douche, een lekkende badkuip of een muur vol schreeuwerige tegels.

Kleine, grote, budgetvriendelijke of luxe badkamer renovatie?

Van kleine badkamers tot grote badkamers, van een  budgetvriendelijke badkamerrenovatie tot luxe badkamer renovatie, van kleedkamers & doucheruimtes in sportverenigingen of bedrijven tot aangepaste badkamers voor zorgbehoevenden:

een goede badkamerspecialist begeleid u van A tot Z en voert alle werken (sanitair, elektriciteit, bezettingswerken, betegelen, schilderen, ...) zelf uit waardoor u slechts met 1 aannemer moet werken. 

Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede aannemer uit regio De Panne. Wij hebben tal van aannemers tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in renoveren van badkamers. Op basis van uw wensen kunnen zij samen met u een geheel nieuwe badkamer voor u realiseren, of een gedeeltelijke verbouwing om uw huidige badkamer zo aangenaam mogelijk te maken!

De meest geschikte aannemer uit de regio De Panne vinden voor uw badkamerrenovatie.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer uit regio De Panne kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een badkamerspecialist kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, een aannemer die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste badkamerspecialist te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele aannemers te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste badkamerspecialisten uit regio De Panne!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs voor het renoveren van uw badkamer.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 aannemers uit regio De Panne.

④ Kies vrijblijvend welke badkamerspecialist het beste bij u past.

FAQ

Zijn er kosten of verplichtingen?+

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers.

Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Hoeveel offertes ontvang ik?+ Wanneer mag ik offertes verwachten?+ Vanwaar zijn deze bedrijven?+ Welke gegevens moet ik opgeven? +

Tover uw badkamer om tot een parel

Een badkamer wordt dagelijks intensief gebruikt en is het meest aan vochtige omstandigheden blootgesteld. Na verloop van tijd zullen er dan ook verkleuringen optreden van tegels en voegen, en zullen de kleuren niet langer tot de verbeelding spreken. Doorheen de jaren zijn er ook nieuwe vaak nieuwe trends waardoor de huidige 'look & feel' van uw interieur er nogal 'oud' en 'ongezellig' uitziet. Tijd om daar verandering in te brengen.

Badkamer renoveren

Alles vervangen, inclusief sanitaire voorzieningen, is een groot werk. Een aannemer kan u daarbij adviseren voor wat betreft de indeling, kleurkeuze, keuze qua tegels voor wanden en vloer, alsmede of u een badkuip en/of douche kan plaatsen. Op basis van de afmetingen en uw wensen en voorkeuren kan er een plan worden opgesteld.

Gedeeltelijk renoveren

Mocht u geen budget hebben voor een geheel nieuwe verbouwing, dan kunt u uiteraard overwegen slecht een gedeeltelijke verbouwing uit te voeren, door bijvoorbeeld alleen uw muren en/of vloer opnieuw te laten betegelen of schilderen en eventueel nieuwe (inbouw)verlichting te laten plaatsen. Afhankelijk van uw budget kunt u met de aannemer bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat kost een badkamer verbouwen?

De kosten kunnen enorm uiteenlopen. Dit begint al bij de sanitaire voorzieningen, die verkrijgbaar zijn in vele soorten, merken en maatvoeringen. Daarnaast zal de materiaalkeuze voor vloer- wand- en plafondafwerking, en in hoeverre leidingen dienen te worden verlegd, voor een belangrijk deel bepalen hoe hoog de totale kosten zullen uitvallen.

Sommige specialisten maken eventueel ook een 3D tekening, maar ook dit zal een invloed hebben op de totale kostprijs. Het gaat vrijwel altijd om maatwerk en dus kunnen we u daarom enkel gemiddelde prijzen meegeven.

Een 'kleine' badkamer renoveren of plaatsen kost gemiddeld €6.000. De prijs voor bv. enkel een nieuwe inloopdouche te installeren ligt natuurlijk lager.

De prijs van een gemiddelde verbouwing ligt rond €7.500 à €15.000. Een totale verbouwing ligt gemiddeld tussen €10.000 en €25.000. Uiteraard afhankelijk van de oppervlakte, de nodige werken en materiaalkeuze.

Er zijn uiteraard verschillende bedrijven actief in deze branche. Vergelijk zeker prijzen omdat u dit aardig wat geld kan besparen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij sommige verbouw- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.


Vakmangids is actief in heel Vlaanderen: