fbpx

Vochtbestrijding Relegem

U bent hier: Vakmangids > Vochtbestrijding > Vochtbestrijding Relegem

VOCHTBESTRIJDING Relegem: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Nood aan vochtbestrijding?*

Meerdere selecties mogelijk.

Locatie van de werf?*

Deadline?*

Beschrijf uw opdracht*

Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze aannemers voldoende informatie hebben om op te reageren.
Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Vochtbestrijding Relegem

Heeft u professionele hulp nodig voor vochtbestrijding in uw woning? Verschijnen er vochtplekken of is er schimmelvorming op muren of plafonds?

Wij helpen u met uw zoektocht naar een bedrijf uit regio Relegem dat gespecialiseerd is in vochtproblemen oplossen. Wij hebben tal van specialisten in Relegem tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in vochtbestrijding in woonkamers, slaapkamers, badkamers, toiletten, opslagruimten, garages, enz.

Bij vochtbestrijding is het van belang gebruik te maken van een professioneel bedrijf om er zeker van te zijn dat de oorzaken worden weggenomen en u weer met een gerust hart van uw woning kunt genieten!

Het meest geschikte bedrijf uit Relegem vinden voor vochtbestrijding.

Het zoeken van de meest geschikte specialist uit regio Relegem kan een lastig proces zijn dat redelijk wat tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede loodgieter vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste firma in Relegem te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele vakmannen te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen om opstijgend vocht te bestrijden.

Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Gebruik onze gratis offerteservice en wij brengen u in contact met de beste bedrijven uit omgeving Relegem.

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit regio Relegem.

④ Kies vrijblijvend welk bedrijf het beste bij u past.


FAQ

Zijn er kosten of verplichtingen?+

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers.

Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Hoeveel offertes ontvang ik?+ Wanneer mag ik offertes verwachten?+ Vanwaar zijn deze bedrijven?+ Welke gegevens moet ik opgeven? +

Opstijgend vocht bestrijden

Indien u last heeft van vocht in uw woning, en er zichtbare plekken op muren en/of plafonds verschijnen, of in uw kelder, zult u zo spoedig mogelijk een oplossing willen vinden, om te voorkomen dat het probleem zich verergerd. Een loodgieter of specialist die gespecialiseerd is in vocht bestrijden weet goed waar de mogelijke oorzaken liggen en hoe dit te verhelpen is. Uw loodgieter zal u ook tips kunnen geven om vochtoverlast in de toekomst te voorkomen.

Hoe vocht bestrijden?

  • Muren injecteren: er worden gaten in de buren geboord en vervolgens wordt er een vochtwerende gel geïnjecteerd. 
  • Muren onderkappen: er wordt een vochtwerende laag geplaatst zodat de muur uiteindelijk kan uitdrogen.
  • In vochtige ruimtes zoals badkamers kan het zijn dat de siliconen voegen versleten zijn waardoor er water in de muurwanden sijpelt met vochtproblemen als gevolg vochtproblemen. Door nieuwe siliconen voegen aan te brengen (u doet dit best trouwens preventief elke 2 jaar in vochtige ruimtes) met een kitpistool en de ruimte goed verwarmen, kan u dit probleem aanpakken.
  • Carebrick: er worden kokers in de muren geplaatst waardoor deze gaan ventileren en het vocht verdampt. 
  • Verven met vochtwerende verf.
  • Gevel impregneren = een beschermende laag aanbrengen op de buitengevel.
  • Nieuwe gevelbekleding plaatsen. Met spreekt dan van een gevelrenovatie.
  • Lekdetectie = als men vermoed dat er een lekkage is aan een afvoerbuis of leiding, dan gaat men met behulp van een camera het waterlek opsporen.

Ventilatie

De voornaamste oorzaak van vochtproblemen in de meeste woningen is doorgaans een gebrek aan voldoende ventilatie. Waar vocht zich binnen ophoopt en de woning niet kan verlaten, kan het de wanden of plafonds aantasten en zorgen voor onaangenaam ogende plekken en vervelende geuren. Het beste is om in elke kamer van het huis een klein ventilatievenster te plaatsen, zodat er altijd ventilatie plaatsvind, ook als u het raam dicht heeft.

Afzuiging vochtige ruimten

Met name de keuken en badkamer zijn de ruimtes waar veel vocht is, dus dient u ervoor te zorgen dat er een goede afzuiger aanwezig is om dit zo spoedig mogelijk naar buiten af te voeren. 

Lekkages voorkomen

Door uw dakgoten en dak goed te onderhouden voorkomt u dat regenwater via het dak uw huis binnendringt. Laat dakgoten regelmatig schoonmaken en leeghalen, om te voorkomen dat bladafval zich daarin ophoopt en overtollig water niet weg kan stromen. De buitengevel van uw woning kan bij doorslaand vocht worden behandeld met een waterafstotende coating, of bij echt serieuze vochtproblemen door een volledig nieuwe gevelbekleding te plaatsen.

Wat kost vocht bestrijden?

Dat is een lastige vraag, waar geen standaard antwoord op te geven is, aangezien geen woning gelijk is. We kunnen u enkel richtprijzen meegeven. De prijs voor muren injecteren, muren onderkappen en de carebrick methode is ongeveer €100 à €115 per lopende meter.

Een siliconenkit aankopen kost €8 à €15 per kit + werkuren (verwijderen bestaande voegen en opnieuw voegen). Ruim geschat ligt de prijs van een loodgieter ergens tussen de 40 euro tot 70 euro per uur. Natuurlijk moeten er ook nog materiaalkosten gerekend worden.

Voor lekdetectie of voor een gevelrenovatie, schilderwerken en gevel impregneren verwijzen we u graag naar ander pagina's.

Prijzen vergelijken is geld besparen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij sommige renovatie- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.


Vakmangids is actief in heel Vlaanderen: