Nieuw! Ontdek de Vakmangids App. Voor Aanvragers en Aannemers. Download nu en ervaar en haal alles uit onze service!

In Sint-Amands zijn er bedrijven actief in de omgeving & omstreken.

Onderstaand een overzicht van alle bedrijven actief in Sint-Amands. Iedere aannemer heeft een eigen profiel met bedrijfsinfomratie als adresgegevens, contactformulier en welke activiteiten ze uitvoeren.

Specialist in Sint-Amands gezocht?

Op Vakmangids.com vind je altijd een geschikte expert voor jouw project. Bekijk hieronder de beste firma’s die werkzaam zijn in Sint-Amands.

U kan hier een prijsofferte aanvragen door het contactformulier op deze site in te vullen. Wij sturen uw aanvraag door naar alle aannemers in Sint-Amands. Er kunnen vervolgens tot 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend. U kunt tot wel 40% besparen door te vergelijken.

Start je offerteaanvraag om de beste vakman in Sint-Amands te vinden.

Sint-Amands

Overzicht van de beste bedrijven in Sint-Amands en omgeving

Tuinaanleg Sint-Amands
Vind hier uw tuinaannemer.

Eindelijk uw tuinaanleg realiseren? Wilt u een ecologische tuin aanleggen met integratie van prairiegrassen die veel kleur geven in zowel de winter als zomer? Of liever een klassieke of moderne tuin aanleggen met strakke lijnen, afgebakend met een mooie haag en een kronkelend wandelpad en bloemen of planten die tot de verbeelding spreken?

Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede tuinaannemer uit regio Sint-Amands. Wij hebben tal van aangesloten tuinaannemers die gespecialiseerd zijn in professioneel tuinaanleg. 

Vakman zoeken
Vul het formulier in

Vul gegevens in voor het berekenen van jouw besparing.

...
Ontvang de beste prijs

Wij brengen u in contact met bedrijven uit uw regio.

...
U beslist

U Kies zelf aan wie u uw opdracht toevertrouwd.

De geschikte tuinaannemer uit Sint-Amands vinden voor tuinaanleg.

Het zoeken van de meest geschikte tuinaannemer in Sint-Amands kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een tuinaannemer kiezen. U wilt een goede tuinaannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, een tuinaannemer die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste firma te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele tuinaannemers te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste tuinaannemers uit omgeving Sint-Amands.

Hoe krijg ik de beste prijs voor tuinaanleg.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.

Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.

③ Wij brengen u in contact met 3 tuinaannemers uit uw regio.

④ Kies vrijblijvend welke tuinaannemer het beste bij u past.


FAQshoulhide

Hoe beginnen met de aanleg van een tuin?

De aanleg van een tuin begint meestal met een tuinontwerp. Doch is dat niet altijd nodig uiteraard. Als u perfect weet wat u wilt, dan kan u dit gewoon bespreken met uw aannemer zodat hij ook sneller kan starten met de realisatie of renovatie van uw tuin. Het zal uiteraard ook goedkoper zijn dan. De keuze is volledig aan u.

Voorbereidend werk

Een aannemer zal allereerst een goed beeld willen krijgen van uw tuin. Hiervoor zal hij opmetingen doen om nadien een goede indeling te kunnen maken en uiteraard zodat hij weet hoeveel materialen, planten of bomen er moeten voorzien worden.

Uitvoering

Afhankelijk van uw situatie zullen er verschillende tuinwerken uitgevoerd moeten worden: graafwerken, grondwerken, afvoerbuizen (o.a. voor rioleringen), bekabeling (o.a. voor tuinverlichting), grasmatten plaatsen of gras zaaien, verhardingen plaatsen (oprit, terras, tuinpaden, ...), afsluiting plaatsen, constructies plaatsen (bv. een tuinhuis of carport), beplanten, etcetera.

Werken in fases

U kan zelf natuurlijk ook in fases werken. Eerst het gazon en tuinafsluiting en pas later een carport bijvoorbeeld, zodoende u uw kosten kan spreiden.

Wat kost een tuin aanleggen?

Omdat het maatwerk betreft, kunnen we enkel richtprijzen meegeven. De totale kostprijs zal afhangen van de grootte van uw tuin en de keuzes die u maakt: gazon of grasmatten leggen? Tuinafsluiting met draad of houten afsluiting? Met of zonder vijver? Moet er verlichting komen? ...).

Ruim geschat ligt het uurtarief ergens tussen 35 euro tot 45 euro per uur. Sommige werken ook met een prijs per vierkante meter. Gemiddeld liggen de kosten voor aanleg tussen ongeveer €70 tot €300 per m2 en meer.

Wilt u enkel uw oprit, terras en gazon aanleggen? Dan kan u rekenenen op ongeveer €70 per m2. Wilt u graag ook verlichting en een overkapping integreren? Reken dan op circa €150 per m2. Kiest u hierbij voor luxe materialen zoals natuursteen of  hardhout, of wilt u een vijver of bio zwembad integreren? Reken dan op prijzen vanaf €300 per m2.

Natuurlijk moet er ook nog materiaal en verplaatsingskosten gerekend worden. Als uw tuin bijvoorbeeld moeilijk bereikbaar is, zal dit uiteraard ook van invloed zijn op de prijs. 

Prijzen vergelijken is geld besparen. Aarzel dus niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Sint-Amands

Meer informatie

Waarom vakmangids?

  • We hebben aangesloten bedrijven.

  • Meer dan geplaatste opdrachten per jaar.

  • 40%

    Tot 40% besparen door te vergelijken.

14

1